KvK-adres Amsterdam

Maak gebruik van het postadres van Virtual Offices Amsterdam voor je inschrijving in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

KvK-adres Amsterdam

Met een KvK-adres bij Virtual Offices Amsterdam zorg je ervoor dat jouw organisatie in Amsterdam gevestigd is.

Wel een KvK-adres in Amsterdam, maar geen fysieke vestiging in de hoofdstad? Maak gebruik van het postadres van Virtual Offices Amsterdam voor je inschrijving in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

 

Een KvK-adres in Amsterdam biedt verschillende voordelen. Het geeft je onderneming de gewenste uitstraling en zakelijkheid in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, wanneer je geen fysiek kantoor in de hoofdstad (nodig) hebt.

Business address

Telephone

Post address

Redirect mail

Representative

Meeting rooms

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

Amsterdams vestigingsadres bij KvK

Met een KvK-adres bij Virtual Offices Amsterdam zorg je ervoor dat jouw organisatie op papier (ook) in Amsterdam gevestigd is. En wel in een representatief herenhuis op een centrale locatie in Amsterdam Zuid, nabij het Vondelpark. Zo creëer je een betrouwbare uitstraling van een locatie met internationale allure. Ideaal voor buitenlandse bedrijven die ook op de Nederlandse markt actief zijn, ondernemers die vanuit huis werken, of organisaties die een nevenvestiging in de hoofdstad zoeken.

KvK-adres Amsterdam voor slechts € 40,- per maand

Wil jij:
– Een professionelere uitstraling voor je (thuis)onderneming?
– Een ongewijzigd zakelijk KvK-adres bij groei van je bedrijf?
– Je samenwerkingsverband met andere ondernemers onderbrengen bij één overkoepelend postadres?

Registreer dan direct je KvK-adres in Amsterdam

KvK-adres bij Virtual Offices Amsterdam

Vind je het ongewenst dat je privéadres zichtbaar is in het Handelsregister? Bijvoorbeeld omdat je kantoor aan huis hebt? Dan kun je een aantal dingen doen, volgens de Kamer van Koophandel. Zoals je bedrijf vestigen op een ander adres dan je woonadres. Wil je niet fysiek met je kantoor verhuizen, dan biedt een zakelijk postadres uitkomst. Voor het Handelsregister van de KvK wijzig je dan het vestigingsadres.

Virtual Offices Amsterdam biedt ondernemers een zakelijk postadres (ofwel: KvK-adres) of virtueel kantoor in Amsterdam. Profiteer van een vestigingslocatie in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel met passende, representatieve uitstraling zonder de bijkomende kosten van een kantoorlocatie in de hoofdstad.

Virtual Offices Amsterdam biedt jouw

Wanneer je jouw bedrijf bij Virtual Offices Amsterdam registreert, heb je niet alleen een zakelijk adres in Amsterdam, maar kun je ook gebruikmaken van verschillende andere diensten.

Telefoonservice

Je beschikt over een eigen 020-nummer. De telefoniste van Virtual Offices Amsterdam beantwoordt telefoontjes met jouw bedrijfsnaam. Desgewenst wordt het gesprek doorverbonden naar jou of één van je medewerkers.

Postadres

Wanneer je een zakelijk adres communiceert met klanten, kun je ook post verwachten in Amsterdam. Aan jou geadresseerde brieven en pakketjes stuurt Virtual Offices Amsterdam volgens afgesproken instructies aan je door.

Vergaderen

Indien gewenst kun je gebruik maken van verschillende representatieve vergaderruimten bij Virtual Offices Amsterdam. Zo maak je van je virtuele kantoor in Amsterdam een plek om te ontmoeten.

Huur een flexibel kantoor van Virtual Offices Amsterdam in Amsterdam Oud-Zuid

Is een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid iets voor jouw bedrijf?

Neem contact op via het contactformulier of bel naar +31 20 570 01 50.