Op zoek naar een virtueel postadres in Amsterdam?

Bij Virtual Offices Amsterdam bieden wij deze mogelijkheid. Registreer je direct!

Virtueel postadres Amsterdam

Bij Virtual Offices Amsterdam bieden wij deze mogelijkheid. Registreer je direct!

Een virtueel postadres in Amsterdam: daar kan je bedrijf mee voor de dag komen. Een adres in de Nederlandse hoofdstad draagt bij aan een representatieve uitstraling van een organisatie. Maar wat als jij je om wat voor reden dan ook niet daadwerkelijk in een Amsterdams kantoor wilt vestigen? Wanneer jij wél een zakelijk adres in Amsterdam zoekt, maar hier niet daadwerkelijk gevestigd wil zijn, biedt een virtueel kantoor uitkomst. Vele bedrijven gingen je al voor en ervaren dagelijks de positieve gevolgen. Wil jij ook een virtueel kantoor in de hoofdstad? Bij Virtual Offices Amsterdam ben je aan het juiste adres.

Een virtueel postadres in Amsterdam, is een adres van jouw bedrijf in de Nederlandse hoofdstad waar je wel jouw post ontvangt, maar niet fysiek gevestigd bent. Ook kun je hier officieel een tweede locatie openen voor de KvK zonder dat je er echt (vaak) verblijft of daadwerkelijk kantoorruimte huurt.

Business address

Telephone

Post address

Redirect mail

Representative

Meeting rooms

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

Waarom een virtueel postadres?

Een virtueel postadres in Amsterdam heeft veel voordelen. Je profiteert van de betrouwbare uitstraling van een traditioneel kantoor én de voordelen van een virtueel kantoor.
  • Je straalt uit dat jouw bedrijf actief is in Amsterdam, zonder dat jij hier daadwerkelijk gevestigd bent.
  • Je straalt uit dat jouw bedrijf een internationaal netwerk heeft en als onderdeel hiervan ook gevestigd is in Amsterdam.
  • Je straalt uit dat jouw bedrijf omvang en aanzien heeft, met verschillende locaties waaronder een representatieve locatie in Amsterdam.
  • Je zorgt ervoor dat de mensen die jouw bedrijf online opzoeken een representatief kantoorpand te zien krijgen. Ook dit draagt weer bij aan een goede uitstraling.
  • Je hebt meer dan een postbus voor jouw bedrijf, maar niet de lasten van een fysieke locatie.

Een virtueel postadres bij Virtual Offices Amsterdam

Virtual Offices Amsterdam biedt bedrijven, ondernemers en zzp’ers verschillende diensten, waarmee we inspelen op de toenemende behoefte aan flexibel werken. Een virtueel postadres bij Virtual Offices Amsterdam werkt heel simpel. Je registreert je bij ons en gebruikt het adres vervolgens voor communicatie richting klanten en opdrachtgevers. We bieden jou niet alleen een postbus, maar een echt adres. En niet zomaar één. Wij zijn gevestigd in een mooi en statig herenhuis in hartje Amsterdam. Het pand ligt in Amsterdam Oud-Zuid, bij het Valeriusplein, op steenworp afstand van het Vondelpark. Wanneer mensen jouw bedrijf opzoeken via Google krijgen zij een afbeelding te zien van dit pand. En als ze met je willen afspreken kun je dit daadwerkelijk hier doen.

Virtual Offices Amsterdam biedt namelijk ook de mogelijkheid om – tijdelijk – een kantoor- of vergaderruimte te huren. Het stijlvolle pand is volledig gerenoveerd met behoud van de traditionele kenmerken, zoals de glas-in-lood ramen, massieve deuren en hoge plafonds. Onze locatie is goed bereikbaar per auto én met het openbare vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s voor de deur. In de omgeving bevinden zich bovendien diverse horecagelegenheden, winkels en bezienswaardigheden. Een vergadering bij Virtual Offices Amsterdam is hierdoor ook goed te combineren met een andere activiteit.

Diensten Virtual Offices Amsterdam

Wanneer je jouw bedrijf bij Virtual Offices Amsterdam registreert, heb je niet alleen een zakelijk adres in Amsterdam, maar kun je ook gebruikmaken van verschillende andere diensten.

Telefoonservice

Je beschikt over een eigen 020-nummer. De telefoniste van Virtual Offices Amsterdam beantwoordt telefoontjes met jouw bedrijfsnaam. Desgewenst wordt het gesprek doorverbonden naar jou of één van je medewerkers.

Postadres

Wanneer je een zakelijk adres communiceert met klanten, kun je ook post verwachten in Amsterdam. Aan jou geadresseerde brieven en pakketjes stuurt Virtual Offices Amsterdam volgens afgesproken instructies aan je door.

Vergaderen

Indien gewenst kun je gebruik maken van verschillende representatieve vergaderruimten bij Virtual Offices Amsterdam. Zo maak je van je virtuele kantoor in Amsterdam een plek om te ontmoeten.

Wil jij ook een virtueel postadres in Amsterdam?

Heb jij interesse in een virtueel postadres in Amsterdam? En klinkt Virtual Offices Amsterdam als een goede locatie hiervoor? Neem contact op via het contactformulier op de website of via +31 20 750 01 50. We vertellen je graag meer over Virtual Offices Amsterdam, onze diensten en beantwoorden eventuele vragen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om bij ons langs te komen.