Postadres Amsterdam

Vestig jouw bedrijf met een zakelijk postadres in Amsterdam en profiteer van de professionele uitstraling en postservice.

Postadres Amsterdam

Voor slechts € € 40- per maand een (extra) bedrijfsadres in de hoofdstad.

Vestig jouw bedrijf met een zakelijk postadres in Amsterdam. Maak gebruik van het adres van Virtual Offices Amsterdam (nabij het Vondelpark) voor je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. En profiteer van de professionele uitstraling en postservice, zonder de hoge huur van een centrale Amsterdamse kantoorlocatie.

Een postbus in Amsterdam biedt vele voordelen. Het geeft je bedrijf de gewenste uitstraling en zakelijkheid, wanneer je geen fysiek kantoor in de hoofdstad nodig hebt.

Business address

Telephone

Post address

Redirect mail

Representative

Meeting rooms

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

Postadres bij Virtual Offices Amsterdam

Met een postadres bij Virtual Offices Amsterdam geef je jouw klanten direct een betrouwbare eerste indruk. Ons representatieve herenhuis op een imposante locatie aan de Emmalaan in Amsterdam Oud-Zuid biedt je de uitstraling van een locatie met internationale allure, zonder de bijkomende kosten van een dure kantoorlocatie.

Postadres Amsterdam voor slechts € 40,- per maand

Wil jij:
– Een professionelere uitstraling voor je (thuis)onderneming?
– Een ongewijzigd zakelijk postadres bij groei van je bedrijf?
– Gebruik maken van postservice?

Registreer direct je zakelijke postadres!

Service bij postadres Amsterdam

Bij een postadres bij Virtual Offices Amsterdam mag je meer verwachten dan enkel een adres op papier. Ons ervaren team verwerkt je brieven en pakketjes die binnenkomen op je zakelijk adres in Amsterdam. Discreet en snel. We scannen de poststukken in en mailen die aan je door. Of sturen indien gewenst tegen posttarief de post naar je fysieke kantooradres elders in het land.

Optioneel is je zakelijke postadres bij Virtual Offices Amsterdam voordelig uit te breiden met extra services. Zo is ons luxueuze kantoorpand aan de Emmaweg in Amsterdam Oud-Zuid ook beschikbaar als virtueel kantoor, waarbij je bijvoorbeeld gebruik kunt maken van onze telefoonservice. Uiteraard is het ook mogelijk om – tegen een gunstig tarief – gebruik te maken van de sfeervolle vergaderruimten die het gerenoveerde Amsterdamse herenhuis te bieden heeft.

Virtual Offices Amsterdam biedt jouw

Wanneer je jouw bedrijf bij Virtual Offices Amsterdam registreert, heb je niet alleen een zakelijk adres in Amsterdam, maar kun je ook gebruikmaken van verschillende andere diensten.

Telefoonservice

Je beschikt over een eigen 020-nummer. De telefoniste van Virtual Offices Amsterdam beantwoordt telefoontjes met jouw bedrijfsnaam. Desgewenst wordt het gesprek doorverbonden naar jou of één van je medewerkers.

Postadres

Wanneer je een zakelijk adres communiceert met klanten, kun je ook post verwachten in Amsterdam. Aan jou geadresseerde brieven en pakketjes stuurt Virtual Offices Amsterdam volgens afgesproken instructies aan je door.

Vergaderen

Indien gewenst kun je gebruik maken van verschillende representatieve vergaderruimten bij Virtual Offices Amsterdam. Zo maak je van je virtuele kantoor in Amsterdam een plek om te ontmoeten.

Huur een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid

Is een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid iets voor jouw bedrijf?

Neem contact op via het contactformulier of bel naar +31 20 570 01 50.