Telefoonservice van Virtual Offices Amsterdam

Met een eigen 020-nummer ben je altijd bereikbaar en geef je jouw bedrijf de allure van een Amsterdams kantoor.

Telefoonservice Amsterdam

Zorg voor een professionele uitstraling en optimale bereikbaarheid met de telefoonservice van Virtual Offices Amsterdam.

Je ontvangt een eigen 020-nummer dat kundig en vriendelijk beantwoordt wordt door de getrainde telefonistes van Virtual Offices Amsterdam. Zo is jouw organisatie bereikbaar, ook als je even niet gestoord wilt worden.

Telefoontjes beantwoorden kosten jou of je medewerkers veel tijd. Met een telefoonservice blijf je in je workflow, terwijl prospects en klanten op professionele wijze geholpen worden.

Business address

Telephone

Post address

Redirect mail

Representative

Meeting rooms

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

Hoe werkt de telefoonservice van Amsterdam Virtual Office?

Met onze telefoonservice maak je gebruik van een eigen Amsterdams telefoonnummer. De telefonistes van Virtual Offices Amsterdam beantwoorden jouw 020-nummer met jouw bedrijfsnaam.

Desgewenst wordt het gesprek direct doorverbonden naar jou of één van je medewerkers, of je ontvangt per e-mail een complete terugbelnotitie

Registreer nu je Amsterdamse telefoonnummer

Wil jij:
– Optimaal bereikbaar zijn, maar niet continu gestoord worden?
– Een Amsterdams telefoonnummer als onderdeel van je (internationale) kantoornetwerk?
– De uitstraling van een Amsterdamse kantoorlocatie?

Telefoonservice als onderdeel van virtueel kantoor

Naast een telefoonservice met Amsterdams telefoonnummer, biedt Virtual Offices Amsterdam meer mogelijkheden om je bedrijf een professionele, betrouwbare en representatieve uitstraling te geven. Met een postadres of virtueel kantoor bijvoorbeeld.

Een virtual office is een voordelige manier om jouw bedrijf in het centrum van Amsterdam te vestigen, middels een zakelijk adres. Gebruik het adres van Virtual Offices Amsterdam voor een (extra) inschrijving bij de Kamer van Koophandel en in de communicatie richting klanten of opdrachtgevers.

Terwijl je ergens anders kantoor houdt – vanuit huis, of vanuit een vestiging elders in het land – breid je jouw bedrijfsactiviteiten met een virtueel kantoor eenvoudig en voordelig uit naar de hoofdstad.

Virtual Offices Amsterdam biedt een virtueel kantoor in een statig herenhuis nabij het Vondelpark. Betrouwbaar, want meer dan een postbus. Voordelig, want zonder échte kantoorruimte. Jouw virtuele kantoor bij Virtual Offices Amsterdam breid je eenvoudig uit met tijdbesparende extra’s zoals de telefoonservice en postservice.

Virtual Offices Amsterdam biedt jouw

Wanneer je jouw bedrijf bij Virtual Offices Amsterdam registreert, heb je niet alleen een zakelijk adres in Amsterdam, maar kun je ook gebruikmaken van verschillende andere diensten.

Telefoonservice

Je beschikt over een eigen 020-nummer. De telefoniste van Virtual Offices Amsterdam beantwoordt telefoontjes met jouw bedrijfsnaam. Desgewenst wordt het gesprek doorverbonden naar jou of één van je medewerkers.

Postadres

Wanneer je een zakelijk adres communiceert met klanten, kun je ook post verwachten in Amsterdam. Aan jou geadresseerde brieven en pakketjes stuurt Virtual Offices Amsterdam volgens afgesproken instructies aan je door.

Vergaderen

Indien gewenst kun je gebruik maken van verschillende representatieve vergaderruimten bij Virtual Offices Amsterdam. Zo maak je van je virtuele kantoor in Amsterdam een plek om te ontmoeten.

Huur een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid

Is een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid iets voor jouw bedrijf?

Neem contact op via het contactformulier of bel naar +31 20 570 01 50.