Vergaderen in Amsterdam?

Boek direct een inspirerende, representatieve vergaderruimte voor zakelijke meetings in het centrum van Amsterdam (nabij Vondelpark).

Vergaderen in Amsterdam

Virtual Offices Amsterdam biedt sfeervolle vergaderruimten in een prachtig herenhuis in Amsterdam Oud-Zuid.

Virtual Offices Amsterdam biedt verschillende, inspirerende vergaderlocaties in het centrum van Amsterdam. In het statige herenhuis nabij het Vondelpark reserveer je eenvoudig een representatie ruimte voor kleinere en grotere gezelschappen.

De juiste vergaderruimte kan het verschil maken. Voor een zakelijke meeting, inspirerende brainstorm of discreet overleg kun je in Amsterdam terecht in één van de flexibele vergaderruimtes van Virtual Offices Amsterdam. Onze facility manager zorgt ervoor dat het jou en je medewerkers of zakenrelaties aan niets ontbreekt.

Business address

Telephone

Post address

Redirect mail

Representative

Meeting rooms

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

Vergaderen bij Virtual Offices Amsterdam

– Voor kleine (2-4 personen) en grotere gezelschappen (tot 8 personen)
– Ruime vergaderplek met opstelling die jij wenst
– Inclusief vergadertools zoals beamer, beeldscherm(en), wifi
– Koffie, thee en water inbegrepen, catering voor lunch of diner optioneel
– Goed bereikbaar met auto en ov.

Prijzen voor vergaderen Amsterdam

Virtual Offices Amsterdam biedt sfeervolle vergaderruimten in een prachtig herenhuis in Amsterdam Oud-Zuid. Met veel daglicht, hoge plafonds, een mooi interieur en goede vergaderfaciliteiten.

De luxueuze vergaderruimten zijn te huur voor externen voor € 50,- per uur en € 250,- per dag.

Bereikbaarheid Virtual Offices Amsterdam

De vergaderruimtes van Virtual Offices Amsterdam zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het kantoor ligt middenin Amsterdam Oud-Zuid en is omgeven door trendy café’s, goede restaurants en broodjeszaken. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid (betaald) en vind je oplaadpunten voor elektrische auto’s. Tram 2 stopt voor de deur, de bushalte voor bus 15, 347, 357 en 397 ligt op loopafstand (10 minuten).

Virtual Offices Amsterdam biedt jouw

Wanneer je jouw bedrijf bij Virtual Offices Amsterdam registreert, heb je niet alleen een zakelijk adres in Amsterdam, maar kun je ook gebruikmaken van verschillende andere diensten.

Telefoonservice

Je beschikt over een eigen 020-nummer. De telefoniste van Virtual Offices Amsterdam beantwoordt telefoontjes met jouw bedrijfsnaam. Desgewenst wordt het gesprek doorverbonden naar jou of één van je medewerkers.

Postadres

Wanneer je een zakelijk adres communiceert met klanten, kun je ook post verwachten in Amsterdam. Aan jou geadresseerde brieven en pakketjes stuurt Virtual Offices Amsterdam volgens afgesproken instructies aan je door.

Vergaderen

Indien gewenst kun je gebruik maken van verschillende representatieve vergaderruimten bij Virtual Offices Amsterdam. Zo maak je van je virtuele kantoor in Amsterdam een plek om te ontmoeten.

Huur een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid

Is een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid iets voor jouw bedrijf?

Neem contact op via het contactformulier of bel naar +31 20 570 01 50.