Kantoorruimte Oud-Zuid

Met een eigen kantoorruimte bouw je aan je bedrijf. Bij Virtual Offices Amsterdam in Oud-Zuid huur je een professionele kantoorruimte of een virtueel kantoor.

Huur een kantoorruimte in Amsterdam Oud-Zuid

Met een kantoor in Amsterdam Oud-Zuid ben je goed zichtbaar.

Veel bedrijven vestigen hun kantoorruimte in het bedrijvige Amsterdam Oud-Zuid. Het is centraal in Nederland en andere bedrijven en klanten zitten in de buurt. Een goede kantoorruimte geeft de mogelijkheid om stappen te zetten en te groeien. Met een kantoor in Amsterdam Oud-Zuid ben je goed zichtbaar en bereikbaar voor klanten en relaties.

Een werkplek buiten huis heeft veel voordelen. Je bespaart tijd als klanten en relaties naar jou toe komen, want je hoeft zelf niet meer op pad. Een eigen kantoor draagt ook bij aan een professionele uitstraling: je laat zien dat je een serieus bedrijf hebt met een fysiek kantoor. Ondernemers die veel vanuit huis werken, hebben moeite om privé en werk te scheiden. Als je een kantoorruimte huurt, dan trek je aan het einde van de dag de deur achter je dicht en sluit je je werkdag makkelijker af. En je hebt geen last meer van verwarrende administratie, omdat je een apart adres hebt voor zakelijke post. Vaak deel je het pand met andere bedrijven. Hierdoor zit je tussen potentiële klanten of partners. Zo verbreed je makkelijk je zakelijke netwerk.

Business address

Telephone

Post address

Redirect mail

Representative

Meeting rooms

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

Eisen voor een goede kantoorruimte in Amsterdam

Hoe kies je een goede kantoorruimte? Het is handig om je wensen eerst voor jezelf op een rijtje te zetten. Wil je een eigen, rustige werkplek? Is het belangrijk dat je op een locatie zit waar veel mensen komen? Wil je in de stad of in een rustige omgeving zitten?

 

De kosten van een werkplek spelen natuurlijk ook een rol. Thuiswerken is zo goed als gratis, maar op een kantoor kun je mensen ontvangen en je netwerk uitbreiden.

 

De meeste mensen brengen veel tijd door op hun werkplek, dus het is belangrijk dat een kantoorruimte in orde is. Naast je eigen wensen, moet een kantoorruimte ook aan een aantal eisen voldoen volgens het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Denk aan voldoende (dag)licht en criteria voor temperatuur, ventilatie en geluid. De specifieke regels hangen af van het soort werk wat je doet en welke risico’s daarbij horen.

Kantoorruimte huren bij Virtual Offices Amsterdam in Oud-Zuid

Door heel Nederland zijn kantoorruimtes of coworking spaces te huur. Het verschil tussen een kantoorruimte en een coworking space is dat je bij een kantoorruimte een ruimte voor jezelf hebt.

Bij een coworking space werk je samen met andere ondernemers in dezelfde ruimte. Een kantoorruimte huren in Oud-Zuid? Dat is nog niet zo makkelijk. Gelukkig kan het wel bij Virtual Offices Amsterdam. Hier zijn vijftien inspirerende kantoorruimtes. Je hebt hier dus een kantoor voor jezelf, maar je deelt wel het gebouw met andere ondernemers. Het gebouw van Virtual Offices Amsterdam zit bij het Valeriusplein, op loopafstand van het Vondelpark. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met eigen vervoer. In de buurt vind je veel leuke winkels, restaurants, broodjeszaken en cafés.

Elk bedrijf is welkom om een kantoorruimte te huren, van creatieve ondernemers tot meer zakelijke bedrijven. Voor een all-inclusive prijs maak je gebruik van schoonmaakdiensten, telefooninstallatie, koffie en thee, receptie, postafhandeling en wifi. Huur vergaderruimtes per uur, dag maand of jaar. Met zo’n inspirerende werkplek ga je vol energie aan het werk.

Huur een virtueel kantoor bij Virtual Offices Amsterdam

Ook huur je bij Virtual Offices Amsterdam een virtueel kantoor. Dit houdt in dat je het adres van de locatie als postadres gebruikt. Zo open je bijvoorbeeld een officiële tweede locatie voor de Kamer van Koophandel zonder dat je daadwerkelijk een kantoorruimte huurt. Het is mogelijk om post door te sturen en de telefoon persoonlijk te laten beantwoorden. Met een virtueel kantoor bij Virtual Offices Amsterdam heb je de uitstraling van een bedrijf dat actief is in Amsterdam. Goed voor je reputatie en uitstraling, want Amsterdam is een bruisende stad vol (zakelijke) mogelijkheden.

Virtual Offices Amsterdam biedt jouw

Wanneer je jouw bedrijf bij Virtual Offices Amsterdam registreert, heb je niet alleen een zakelijk adres in Amsterdam, maar kun je ook gebruikmaken van verschillende andere diensten.

Telefoonservice

Je beschikt over een eigen 020-nummer. De telefoniste van Amsterdam Office beantwoordt telefoontjes met jouw bedrijfsnaam. Desgewenst wordt het gesprek doorverbonden naar jou of één van je medewerkers.

Postadres

Wanneer je een zakelijk adres communiceert met klanten, kun je ook post verwachten in Amsterdam. Aan jou geadresseerde brieven en pakketjes stuurt Virtual Offices Amsterdam volgens afgesproken instructies aan je door.

Vergaderen

Indien gewenst kun je gebruik maken van verschillende representatieve vergaderruimten bij Virtual Offices Amsterdam. Zo maak je van je virtuele kantoor in Amsterdam een plek om te ontmoeten.

Huur jouw Virtual Offices Amsterdam kantoorruimte in Amsterdam Oud-Zuid

Wil jij graag een kantoorruimte huren bij Virtual Offices Amsterdam in Amsterdam Oud-Zuid? Neem contact op via het contactformulier op de website of via +31 20 570 01 50.