Flexibel kantoor flexkantoor Amsterdam

Met een flexibel kantoor bij Virtual Offices Amsterdam kies je voor een werkplek op een unieke locatie in Oud Zuid.

Flexibel kantoor (flexkantoor) in Amsterdam

Waarom een flexibel kantoor in Amsterdam?

Een flexibel kantoor of flexkantoor in Amsterdam is een slimme manier van kantoor houden in Amsterdam, zonder dat je vastzit aan hoge vaste lasten. Ook bied je hiermee collega’s een flexibele plek in Amsterdam waar zij aan het werk kunnen. Een flexibel kantoor heeft nog diverse andere voordelen. Zo beschik je over een professionele werkplek buiten de deur waar je ook klanten kunt ontvangen én kun je hier netwerken met anderen die een flexibel kantoor huren. Virtual Offices Amsterdam heeft diverse flexkantoren beschikbaar. Hierdoor is er voor elke wens een passende ruimte.

Een flexkantoor biedt diverse voordelen. Zo bespaar je hiermee veel kosten, bijvoorbeeld voor de huur van een pand, het inventaris en de vaste lasten. Ook is het prettig dat op de meeste flexibele kantoren zaken als wifi en faciliteiten zoals koffie en thee geregeld zijn. Hier heb je zelf geen omkijken naar. Waar het bij thuiswerken soms lastig is om het onderscheid te maken tussen werk en privé, heb je hier op een flexplek geen last van omdat je echt een andere werkplek hebt. Bovendien heb je hier in tegenstelling tot thuis een professionele plek om klanten te ontvangen. Wanneer jouw bedrijfskantoor elders in het land gevestigd is, biedt je met een flexkantoor medewerkers uit Amsterdam de mogelijkheid om zonder lange en kostbare reistijd toch op een kantoor te werken.

Business address

Telephone

Post address

Redirect mail

Representative

Meeting rooms

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

Alles inclusief bij Virtual Offices Amsterdam

Virtual Offices Amsterdam biedt kantoren aan tegen een all-inclusive prijs. Hierdoor kom je als huurder niet voor verrassingen te staan. Je ontvangt geen extra facturen voor zaken als schoonmaak, beveiliging en belastingen: alles is inbegrepen in de huurprijs. Ook de volgende faciliteiten zijn inbegrepen:
– Receptie / telefoniste op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 uur tot 17 uur
– Postafhandeling
– Gebruik van koffie, thee en gekoeld water
– Schoonmaakdiensten
– Gas, water en licht
– Gebruik telefooninstallatie (exclusief telefoontikken)
– Wifi
– Aanbrengen bedrijfsaanduiding
– Lokale en nationale belastingen, leges en waterzuiveringskosten
– Beveiliging

Maak kennis met onze andere diensten

Naast flexibele kantoren biedt Virtual Offices Amsterdam ook andere diensten.

  • Vergaderen

We beschikken over verschillende representatieve ruimtes waar je kunt vergaderen. Zo kun je bij Virtual Offices Amsterdam niet alleen zelf werken, maar ook collega’s, opdrachtgevers en andere relaties ontmoeten. De ruimtes zijn te huur voor flexibele periodes: per uur, dag, maand of jaar.

  • Virtueel kantoor

Naast een flexibel kantoor kan ons kantoorpand ook dienstdoen als virtueel kantoor. In dit geval beschik je over een adres in de hoofdstad zonder dat je hier fysiek gevestigd bent. Zo profiteer je van de betrouwbare uitstraling van een traditioneel kantoor in de hoofdstad zonder de lasten van een fysieke locatie.

Wil jij ook een flexibel kantoor in Amsterdam?

Heb jij interesse in een flexibel kantoor in Amsterdam? Dan is een flexkantoor bij Amsterdam Office wellicht iets voor jou. Wij vertellen je graag meer over Amsterdam Office en beantwoorden de vragen die je nog hebt. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om bij ons langs te komen en de verschillende kantoorruimtes te bekijken. Neem contact met ons op.

Virtual Offices Amsterdam biedt jouw

Wanneer je jouw bedrijf bij Virtual Offices Amsterdam registreert, heb je niet alleen een zakelijk adres in Amsterdam, maar kun je ook gebruikmaken van verschillende andere diensten.

Telefoonservice

Je beschikt over een eigen 020-nummer. De telefoniste van Virtual Offices Amsterdam beantwoordt telefoontjes met jouw bedrijfsnaam. Desgewenst wordt het gesprek doorverbonden naar jou of één van je medewerkers.

Postadres

Wanneer je een zakelijk adres communiceert met klanten, kun je ook post verwachten in Amsterdam. Aan jou geadresseerde brieven en pakketjes stuurt Virtual Offices Amsterdam volgens afgesproken instructies aan je door.

Vergaderen

Indien gewenst kun je gebruik maken van verschillende representatieve vergaderruimten bij Virtual Offices Amsterdam. Zo maak je van je virtuele kantoor in Amsterdam een plek om te ontmoeten.

Huur een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid

Is een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid iets voor jouw bedrijf?

Neem contact op via het contactformulier of bel naar +31 20 570 01 50.