Een vestiging in Amsterdam openen?

Bij Virtual Offices Amsterdam zit je goed. Hier maak je gebruik van de kantoorruimtes of installeer je een virtueel kantoor.

Open een vestiging in Amsterdam – Virtual Offices Amsterdam

Maak gebruik van de kantoorruimtes of installeer een virtueel kantoor

Wil jij een vestiging van jouw bedrijf in Amsterdam openen? Begrijpelijk. Amsterdam ademt luxe en prestige. Is centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar. En Amsterdam heeft een internationale uitstraling. Talloze advocatenkantoren, financiële bedrijven, marketing- en reclamebureaus en andere bedrijven vind je in Amsterdam. Open jij een vestiging in Amsterdam, dan sluit je je aan bij diverse grote namen die in Amsterdam zijn gevestigd, zoals ING, Philips en AkzoNobel.

 

Maar: kantoorruimte vinden voor jouw vestiging in Amsterdam is best een opgave. Kantoorruimtes in Amsterdam zijn vaak erg groot én extreem duur. Niet makkelijk te betalen voor een (startende) ondernemer. Gelukkig denkt Amsterdam Office met je mee. Zo zijn er bij Virtual Offices Amsterdam verschillende betaalbare kantoorruimtes. Huur je gemakkelijk (tijdelijk) een vergaderzaal om belangrijke zaken fysiek met collega’s door te spreken of klanten te ontvangen. Of installeer je een virtueel kantoor, waarbij je het adres van Virtual Offices Amsterdam  gebruikt maar je ergens anders kantoor houdt.

Business address

Telephone

Post address

Redirect mail

Representative

Meeting rooms

Kantoorruimtes met álle faciliteiten

Virtual Offices Amsterdam is gevestigd in een prachtig gerenoveerd en statig herenhuis bij het Valeriusplein. Een huis met traditionele kenmerken; glas-in-loodramen, een hoog plafond en massieve deuren. En: het herenhuis ligt op kleine afstand van het welbekende Vondelpark. Dat maakt Virtual Offices Amsterdam een fijne plek om jouw bedrijf te vestigen. Want je werkt er zelf prettig, maar vergadert er ook makkelijk in een van de vergaderzalen. En je ontvangt klanten op een representatieve locatie, met voldoende parkeergelegenheid (ook voor elektrische auto’s) en perfecte bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Virtual Offices Amsterdam heeft vijftien verschillende kantoorruimtes van verschillende afmetingen. Er is dus altijd een kantoor dat bij jouw bedrijf en wensen past. Als huurder betaal je een all-inclusive prijs, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Kosten voor ondersteuning van de telefoniste van de receptie, schoonmaakdiensten, gas, water en licht, wifi, postafhandeling en koffie, thee en water, zit namelijk al in de prijs. Een vergaderruimte huren? Dat kan ook. Bijvoorbeeld voor een uur, hele dag of elke maand op een vast tijdstip. Ook dan betaal je bij Virtual Offices Amsterdam een all-inclusive prijs.

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

Naam maken in Amsterdam

Er is bijna geen betere reclame voor jouw bedrijf dan het simpele zinnetje: ‘Wij zijn gevestigd in Amsterdam’. Amsterdam is de ondernemersstad van Nederland. Het is een toonaangevende plek vol bedrijvigheid, creativiteit, innovatie en commercie. En een plek van lekker hard werken en veel voor elkaar krijgen. Met een vestiging in Amsterdam val jij – zowel nationaal als internationaal – op. En een A-locatie in de hoofdstad zorgt wellicht ook voor nieuwe klanten…

Virtueel kantoor in Amsterdam

Misschien heb je niet direct behoefte aan een extra fysieke vestiging in Amsterdam voor jouw bedrijf. Omdat je bijvoorbeeld een prachtig kantoor hebt elders in het land. Wanneer je daarnaast wil profiteren van de voordelen en uitstraling van een locatie in Amsterdam, ben je bij Virtual Offices Amsterdam toch op de juiste plek. Daar schrijf je jouw bedrijf namelijk in als virtueel kantoor. Je gebruikt het adres van Virtual Offices Amsterdam  dan voor je inschrijving bij de Kamer van Koophandel en al jouw communicatie naar je klanten. Virtual Offices Amsterdam neemt de telefoon voor je op en stuurt post naar je door. En wil je gebruikmaken van de vergaderruimtes om klanten in Amsterdam te ontvangen? Dan boek je die in een handomdraai bij Virtual Offices Amsterdam.

Open jouw vestiging bij Virtual Offices Amsterdam

Wil jij jouw nieuwe vestiging in Amsterdam openen? Virtual Offices Amsterdam staat voor je klaar. Via het contactformulier op de website of via het telefoonnummer +31 20 570 01 50 neem je direct contact op.